ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА - 2017/2018

ОТКРИВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА - 2017/2018

                15 септември - празникът, "невписан в календара, но непоправим по своята тържественост", събра ученици, учители и родители в двора на ОУ "Братя Миладинови" - Сливен.

Първият учебен ден започна тържествено под звуците на националния химн на Република България и издигане българското знаме, след което беше изнесена празнична програма, наситена с много песни, стихове и танци.

                Гости на тържеството бяха г-н Чавдар Божурски – областен управител на град Сливен и г-н Божидар Кисьов – председател Синдикален регионален съюз „Подкрепа”.

              Директорът на училището, г-н Митко Митев, произнесе приветствено слово към ученици, учители, родители и пожела на всички успешна и ползотворна нова учебна година. Поздравление към присъстващите отправи и г-н Божурски като пожела на възпитаниците да завършат това учебно заведение, да продължат в следващото образователно ниво и да намерят добра реализация в живота.

              Зазвъня училищният звънец. С усмивки, балони и песни първи прекрачиха прага на училищнатасграда малките първокласници. Г-жа Мариана Паскалева, учител на първокласници, плисна вода от менче, за да е спорна и успешна учебната година.

Галерия