Поздравление на г-жа Милена Чолакова - началник на РУО - Сливен, по случай новата учебна година

Поздравление на г-жа Милена Чолакова - началник на РУО - Сливен, по случай новата учебна година

Началникът на Регионалното управление на образованието г-жа Милена Чолакова поздравява всички ученици и учители по случай новата учебна година.

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,
УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

      Най-сърдечно Ви поздравявам по случай първия учебен ден на 2019/2020 учебна година. Той носи празничност, оптимизъм и ново начало, което неусетно ще се превърне в най-светъл спомен за топлата усмивка на любим учител, за миговете с добри приятели, за трепетите в класната стая.

       Най-силно е вълнението на тези, които за първи път ще прекрачат училищния праг – първокласниците. Пожелавам им радостно и интересно пътешествие в света на знанието. Към всички останали ученици се обръщам с пожелание за постоянство, за устрем и за много успехи през новата учебна година.

       Използвам всеки повод да отправя благодарност към българските учители за тяхната всеотдайност. Желая Ви здраве, щастие и удовлетворение през новата учебна година, скъпи колеги. Продължавайте да напътствате и вдъхновявате децата ни, справяйте се с предизвикателствата с новаторство, с творчество и с любов.

На добър час!

С уважение:
Милена Чолакова, началник на РУО - Сливен

Галерия