Посещение на Министър Красимир Вълчев в ОУ „Братя Миладинови”- Сливен

Посещение на Министър Красимир Вълчев в ОУ „Братя Миладинови”- Сливен

                 На 04.09.2017 г. Министърът на образованието Красимир Вълчев посети ОУ "Братя Миладинови" - Сливен. Той беше придружаван от Галя Захариева - народен представител, д-р Бисерка Михалева - началник РУО-Сливен, Чавдар Божурски - Областен управител в Сливен, Стефан Радев - Кмет на гр. Сливен, представители на Министерството на образованието и екипите за съвместна работа.

            Гостите бяха посрещнати от Директора на училището - Митко Митев, а деца в народни носии поднесоха цветя.

             Срещата на г-н Вълчев с колектива на училището беше ползотворна. Ръководството и учителите имаха възможност да споделят, обсъдят и изложат своите предложения относно най-наболелите проблеми от ежедневната работа с учениците. Министър Вълчев коментира Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и задържане в образователната система на деца и ученици в училищна възраст и подчерта, че учителят е важен фактор в образователния процес, но съвместната му работа с екипите за обхват ще даде реални резултати след 2-3 месеца.

              Oт името на целия колектив, г-н Митев благодари на Министъра и придружаващите го лица за посещението и възможността да се споделят трудностите в работата на екипа от ОУ „Братя Миладинови”.

Галерия